یکنواختی بافت، جهت الیاف و ناخالصی های موجود در ماتریس ساختاری کاغذ در آزمایش کروماتوگرافی تاثیر می گذارند.
جداسازی و تعیین افزودنی ها در صنایع غذایی.
جداسازی ترکیبات آلی و بررسی های الکتروفورز برای جداسازی بایومولکول ها نظیر پروتئین ها و نوکلئیک اسیدها.
| CH51 | Routine works in chromatography, determination of thep resence of malic acid in wine | //Whatman: 1CHR |
||
| Weight (g/m²) DIN 53104 |
Thickness (mm) | Capillary rise (mm/30 min) | ||
| 90 | 0.20 | 120-130 | ||
| CH53 | Finest analysis, determination of components by elution | //Whatman: 2CHR |
||
| Weight (g/m²) DIN 53104 |
Thickness (mm) | Capillary rise (mm/30 min) | ||
| 90 | 0.18 | 90-100 | ||
| CH58 | Electrophoresis works, highly charged solution chromatography, separation of organic compounds, separation and identification of additives in food | //Whatman: 3MMCHR |
||
| Weight (g/m²) DIN 53104 |
Thickness (mm) | Capillary rise (mm/30 min) | ||
| 180 | 0.36 | 90-100 | ||
| CH59 | Electrophoresis of thicker particles, protein analysis in serums | //Whatman: 17CHR |
||
| Weight (g/m²) DIN 53104 |
Thickness (mm) | Capillary rise (mm/30 min) | ||
| 270 | 0.70 | 130-140 | ||
| Grade | |||||
| Size | Packing | Code | |||
| CH51 | – | 10*30 cm | 100 | CH51F1030 | |
| – | 20*20 cm | 100 | CH51F2020 | ||
| – | 46*57 cm | 100 | CH51F4657 | ||
| – | 58*60 cm | 100 | CH51F5860 | ||
| – | L=50 mm | 100 m | CH51R0050 | ||
| – | L=100 mm | 100 m | CH51R0100 | ||
| – | L=150 mm | 100 m | CH51R0150 | ||
| CH53 | – | 46*57 cm | 100 | CH53F4657 | |
| – | 58*60 cm | 100 | CH53F5860 | ||
| CH58 | – | 20*20 cm | 100 | CH58F2020 | |
| – | 46*57 cm | 100 | CH58F4657 | ||
| CH59 | – | 58*60 cm | 25 | CH59F5860 | |
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.